COVID-19: Enkele oldtimer ritten gaan niet meer door, raadpleeg onze agenda voor meer informatie.

Het is zover! we mogen weer met onze ritten van start gaan.

Daarvoor nodigen wij u graag uit op onze 7de windekes oldtimer classic tour die doorgaat op 26 juli 2020. Dit gaat door te scheldewindeke-oosterzele in de langemunte 75B in tuincenter horta bij suenaert.

Natuurlijk zullen de maatregels nog moeten worden gevolgd, afstand bewaren, handen wassen en ontsmetten en in onze bubbels blijven. Ook vragen wij om een mondmasker mee te brengen aub.

We gaan al van start vanaf 8u30, iedereen wordt verwacht voor 10u30 en vanaf 9u vrije start tot 11u.

In deze rit zitten 2 aperitiefjes, 4 drankbonnen, belegd broodje en 2 warme snacks, rally bord en roadboek, alles voor de prijs van 32 euro. Alles gaat door op terrein horta maar er zal voldoende vrije stops zijn om u dag te vullen en hier en daar eens te stoppen met uw bubbel. Natuurlijk is dit niet verplicht, warme snacks verkrijgbaar vanaf 16u.

Inschrijven kan via mail devlaamseoldtimervrienden@gmail.com of via de website www.vlaamse-oldtimer-vrienden.be. Met vermelding van naam, voertuig en aantal personen en de betaling is te storten op rekeningnummer BE91 1030 5423 3576

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen!!!

Hieronder kan je je inschrijven voor de Windekes oldtimer classic tour Scheldewindeke 2020.
Gelieve uw naam in te vullen.
Gelieve uw voornaam in te vullen.
Gelieve uw adres in te vullen.
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen.
Gelieve uw e-mailadres in te vullen.
Gelieve het merk van uw voertuig in te vullen.
Gelieve het type van uw voertuig in te vullen.
Gelieve uw nummerplaat in te vullen.
Gelieve het aantal personen in te vullen.

Contacteer ons

Als u vragen heeft over de Vlaamse Oldtimer Vrienden of over een aankomend evenement kan u ons contacteren via het contactformulier

Social Media

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.